2011. augusztus 19., péntek

Vízháztartás ivópohár be:
Ihlette a híres japán tudós, Masaru Emoto A víz kifejlesztett Michaela Merten, ezek a kristály poharak és hordókkal, és befejezte azt a híres kristály gyári Spiegelau.
Egy gyönyörű ajándék magadnak, vagy az emberek kíván adni a szeretet kifejezése.
A speciális áldás korunk a megjelenése rég elfeledett tudást. Sokan tisztában vannak mind a hatalom a szó, valamint az információ-hordozó a víz minősége és a kristályok újra.
Ezek a feltűnő szemüveget és hordókkal együtt a tudás a szavak és a víz kristályok egy szép és hatékony módon. Ezen kívül a carafes a rock-kristályok, ametisztek és rózsakvarc kristályok építeni a üvegpolc. Szerint a kristály gyógyító kövek adnak a rezgéseket az ivóvíz és töltse fel pozitívan.


Az online ezotéria és a mágia bolt, találsz széles választéka ékszerek, erőt és gyógyító kövek, oltár kiegészítők, medál, oracle, gyertyák, ezoterikus és meditációs kellékek, és még egy megfizethető áron.

Ön pénzt takarít meg.
Meg kell megőrzése a rendszeres vásárlói az az előnye, minden vásárlás után 5% kedvezményt, 25 €-tól.
A vásárlás 50 €, kapsz 10% kedvezményt, a rendszeres ügyfél.

Ön értesítést kap.
Mi tartsa meg naprakész a legújabb trendeket és az aktuális ajánlatokról.

Nincs szállítási költség
Az árak tartalmazzák az ÁFA, így további költségeket.

Megrendelés telefonon a Tel: 0711/94571744
Hétfőtől péntekig 10-20 óra.


Mi is ad tippeket és javaslatokat szervező személyes oltár, a rituálék, tömjén, gyógyteák és készítmények alkalmazások takarítás, be-és kirakodását a gyógyítás és a hatalom kövek.

Gyere és futófelület a régi utat.
Ár: 40 EUR